google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
 

Om Sounds & Silence

YOGAKURSER, RETREAT, RESOR & BEHANDLINGAR

Sounds & Silence är ett yogacenter i Lindesberg, som tidigare hette Kroppsreconden och startades 2004. Då fanns det bara behandlingar. Nu är det så mycket mer.

 

På centret kan du yoga, komma på olika evenemang såsom meditation, Gongbad & Sound Journey Gå på olika behandlingar. Följa med på resor och retreat som anordnas.

Varmt välkommen till Sound & Silence

Bergslagsvägen 11 i Lindesberg

(Karta-google maps)

 
 

Rose-Marie Åkerman

TACK FÖR ATT DU BESÖKER MIN NYA HEMSIDA!

Jag heter Rose-Marie Åkerman även kallad Rosa och driver yogacentret Sounds & Silence. Arbetar som yogalärare och massageterapeut med 16 års erfarenhet. Sedan 5 år även som Soundhealer. Jag älskar mitt arbete att få dela kunskap, inspirera och guida människor med yogan, instrumenten och min röst som redskap .Lär mig hela tiden nya saker från yogans stora skattkista.

 

För mig är yoga så mycket mer än olika rörelser som håller kroppen mjuk och rörlig. Det är ett sätt att leva. Med hjälp av yogans olika delar kan jag hantera min vardag mer balanserat. Medvetandegöra kroppen, sinnet/tankar och själen.

Ibland är yogan en medveten meditation i rörelse, där jag hittar friden och djupet i mig själv och ibland en kamp mellan vilja och acceptans. Allt får finnas.

 

Jag lär känna mig och hitta mitt sanna jag. Känner mig fast förankrad i Moder Jord och brinner för att vägleda människor att hitta sin inre kraft och sitt sanna jag.

Du kan göra din inre resa hos mig.

Det är i det lilla som det stora händer! 

Jag önskar dig varmt välkommen till mitt yogacenter!

 

Rose-Marie Åkerman