google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
top of page

Behandlingar

Klassisk-massage.jpg

Intutiv Massage

Massage  utförs på kroppens muskler som behandlas med strykningar, knådningar, cirkelrörelser och tryckningar för att öka blodcirkulationen, öka rörligheten i leder och lösa upp spänningar. Får igång flödet och frigör spänningar,

Använder även massagepistol vid behov för att öka cirkulationen.

Massage frigör kroppens eget smärtstillande peptidhormon endorfin och oxytocin kroppens lugn och ro hormon.

Kroppens vita blodkroppar kan öka med upp till 70 % Muskelspänningar, spänningshuvudvärk, stress, oro och sömnbesvär kan lindras.


En massagebehandling kan vara enbart en stunds avslappning och återhämtning eller innehålla moment som tryck och stretching.  Massagen kan ha läkande, rehabiliterande och förebyggande effekt.

Under behandlingen ligger du på en Inframadrass med Turmalin och Jade stenar, som förbättrar blodcirkulationen och cellförnyelse. Hjälper lymfsystemet eliminera slaggprodukter och giftiga metaller. Lindrar stress och spänningar.

I det intuitiva kan det vara så att Rosa använder klangskålar, kristaller, stämgafflar m.m. Lyssnar helt enkelt in kroppens behov.

Nu finns även  Laserterapi 

Pris:                            Laserterapi:

          

45 min    650 kr        15 min    300 kr  

60 min   800 kr        30 min    500 kr

75 min   850 kr         45 min    650 kr

90 min   950 kr        60 min    800 kr   

Image by JESHOOTS.COM

BOKA BEHANDLING

band.jpg

Energimedicin

Energimedicin är ett samlingsbegrepp för hur vi kan läka med hjälp av energiarbete.
Allt är olika förtätningar av energi. Vår kropp, våra tankar, våra emotioner, sinnen, naturen, ja allt vibrerar.

Inom Energimedicinen kan man jobba med transformation på så många olika sätt, med tekniker från flera olika traditioner tex. yoga, andning, rörelser, meditation, shamanism, olika healingformer, sound mm.

Rosa arbetar intuitivt, följer med i det som kommer upp och använder de tekniker som känns rätt i stunden. Den som tar emot behandling är oftast aktiv under sessionen och följer med in i kroppen och energisystemens olika dimensioner.

Många traditioner vill skala den så kallade löken dvs. man skalar av lager för lager av blockeringar, präglingar, programmeringar för att komma in i sin kärna, in i sanningen.

Energimedicinen jobbar med att balansera upp systemen, frigöra och aktivera flöden i kroppen, så att vi kommer in i harmoni, balans och på så sätt kan nå vår högsta potential.Oftast  kombineras Energimedicinen med massage.

Under behandlingen ligger du på en Inframadrass med Turmalin och Jade stenar, som förbättrar blodcirkulationen och cellförnyelse. Hjälper lymfsystemet eliminera slaggprodukter och giftiga metaller. Lindrar stress och spänningar. 

Det går även utmärkt att göra en session per telefon.

Pris:

60 min   750 kr (Introduktions pris) 

90 min   950 kr (Introduktions pris)

En behandling fysiskt på plats är alltid 90 minuter första gången och kostar 950 kr (introduktionspris)

Image by JESHOOTS.COM

BOKA BEHANDLING

25182126_1483342091762295_81735492582802

 Sound Healing / Ljudterapi /
  Klang Massage

Kärt barn har många namn. 

En behandlingsform där du ligger på massagebänk, alternativt bekvämt på yogamatta med hjälp av kuddar, filtar, och bolster. Mjukt och vilsamt.

Du väljer i samråd med Rosa

Under behandlingen spelas olika akustiska instrument såsom klang-skålar, stämgafflar, gongar, monochord, trumma, röst m.m.

Allt sker intuitivt med varsamhet och lyhördhet

Den fysiska kroppen, de subtilare fälten och det undermedvetna blir direkt påverkade. Kroppen slappnar av och vibrationerna från instrumenten letar sig in i spänningar med de olika frekvenserna som uppstår. 

Det är som att resa i ett tonlandskap. 

Återhämtning av kropp och själ, en skön avslappning.

Effekten kan hålla i sig till långt senare

Vi samtalar en stund och vid behov gör några enkla övningar för att komma djupare in i kroppen och släppa spänningar. Vid behov kan massage behövas.

Du behåller kläderna på under hela behandlingen.

Pris:

45 min   650 kr

60 min   750 kr

75 min   850 kr

90 min   950 kr

Image by JESHOOTS.COM

BOKA BEHANDLING:

bottom of page