google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
top of page

Gongbad & Sound Journey 

Äntligen ska jag och Mari Nonnen spela ihop!!! Du ligger bekvämt på mjuk yogamatta och vilar kropp och själ medans vi med kärlek och glädje spelar akustiska instrument såsom gongar, klangskålar, trummor, monochord m.m. med stor lyhördhet och närvaro. Varje resa blir unik, beroende på vilka som deltar.

Du gör en resa i tonernas värld som skapas intuitivt. Ostrukturerat ljud kringgår den intellektuella, analytiska sidan av hjärnan. Då kan den kreativa och den intuitiva sidan få fritt spelrum. Både den fysiska kroppen, de subtila fälten och det undermedvetna blir direkt påverkade.
Själen blir då fri att resa!

Gongen är ett fantastiskt sätt att få oss in i ett meditativt tillstånd. Ljudvågorna lugnar naturligt ner hjärnaktiviteten och minskar tankeverksamheten radikalt. Det är i detta tillstånd vi kan uppleva den djupa stillheten/tystnaden i vårt inre. Det ökar i sin tur vår livskvalité och medvetenhet. 


Här är några av fördelarna med det meditativa tillstånd gongen kan ta oss in i, hämtat ur boken Gongconsciousness:
Ökar vår förmåga till koncentration, utökar minne, reducerar stress, utökar uppmärksamhet, större emotionell balans, minskar oro/ångest, ökar självkänsla självkärlek och medkänsla, sänker blodtryck, stärker immunsystem, minskar smärta, ökar cirkulation och energi, ökar känslan av Oneness, ger en djup känsla av inre frid, kärlek och tacksamhet, ökar kreativitet och närvaro.

Se mer event under Kalender >>>

Det går också att boka privat med minst 2 personer.

Vill du göra en förfrågan? Klicka Kontakt >>>

                                           Torsdag 15 februari kl. 19:00 - ca.20:30 

bottom of page