google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
top of page

tors 07 maj

|

Glastonbury - Avalon

Resa till Glastonbury - Avalon (fullbokat)

Vi utforskar omgivnigen runt Glastonbury och låter våra fötter gå i fotspåren av Avalons gudinnor, för att hämta och väcka vår egen inre glödande kraft (kanske har du vandrat här förrut som gudinna eller prästinna av Avalon).

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Resa till Glastonbury - Avalon (fullbokat)
Resa till Glastonbury - Avalon (fullbokat)

Tid och plats

07 maj 2020 08:00 – 10 maj 2020 19:00

Glastonbury - Avalon , 84 Bove Town, Glastonbury BA6 8JG, Storbritannien

Om evenemanget

En resa som andas transformation och inre växande. 

Magiska, mytomspunna Avalon. Denna plats som sägs vara jordens hjärtchakra. En plats som står för helade och transformation. Hit har människor i århundraden rest på sin väg mot upplysning.  Vi tar hjälp av denna magiska plats och de energier som finns här för att hämta hem delar av oss själva och expandera vårt inre ljus. 

Vi utforskar omgivnigen runt Glastonbury och låter våra fötter gå i fotspåren av Avalons gudinnor, för att hämta och väcka vår egen inre glödande kraft (kanske har du vandrat här förrut som gudinna eller prästinna av Avalon). Vi dricker vatten ur de källor (den vita och den röda källan) som strömmar upp från the Tor, för rening och klarhet, för förening av det maskulina och feminina inom oss.  Vi mediterar i den heliga trädgården där Maria Magdalena sägs ha fört Jesus kalk efter hans död.   I fullmånens sken tar vi oss upp för the Tor för en trumcermoni, där vi kopplar oss samman med med Jordens alla element.  Vi undersöker de leylijer som går genom Glastonbury och tar oss till den plast där två av de kraftfullaste leylinjerna möts (Michael and Mary leylines) Där är kallade att hämta hem visdomskoder från Moder Jord och Universum. The White Spring med sitt klara iskalla vatten väntar på oss. Här väntar en helig cermoni på oss, där Du återväcker Dig Själv till den Du Är. 

Detta är lite av det som väntar dig som deltagare och samskapare på denna magiska resa.

Vår resa är guidad och hållen av Avalons gudinnor, Atlantis änglar, Maria Magdalena och många många fler.  

Klingar dessa orden an inom dig? Kallar Avalons hjärta på Dig?

Läs mer på länken till Annas hemsida: https://www.houseofindra.se/resor

Dela detta evenemang

bottom of page