google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
top of page

Tid ej fastställd

|

Paros

Grekland - Paros - våren 2021 återkommer om datum

Rose-Marie och Anna Larsson arrangerar denna magiska resa till Paros i den grekiska ö-världen. En resa som andas glädje, helande energiarbete, inre växande och transformation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Grekland - Paros - våren 2021 återkommer om datum
Grekland - Paros - våren 2021 återkommer om datum

Tid och plats

Tid ej fastställd

Paros, Paros, Grekland

Om evenemanget

Rose-Marie och Anna Larsson arrangerar denna magiska resa till Paros i den grekiska ö-världen. En resa som andas glädje, helande energiarbete, inre växande och transformation. 

Denna resa är en gåva till dig själv, till din kropp och din själ.  Allt för att helt och fullt locka fram DIG och din sanna essens.  Vad behöver du släppa, vad behöver du fylla på med, för att vibrera i din sanna frekvens och få ditt Hjärta att dansa?  

Vi är också kallade till Paros för att jobba med Moder Jord och hennes energier. Vi besöker vackra kraftplaster på Paros med omnejd, dit vi som grupp är kallade att utföra energiarbeten. 

Känner Du dig kallad?

Den pittoreska by Naoussa på Paros, som med sina vitkalkade hus, blåmålade fönster, havet, fiskebåtarna, den gamla venetianska fästningen, de slingrade labyritliknande gränderna, blandningen av boutiqer, restauranger och små kyrkor gör varje steg till en upplevelse.

Läs mer på länken till Annas hemsida: https://www.houseofindra.se/resor

Se film från Taos Center: https://www.youtube.com/user/TaosCenterGreece 

Dela detta evenemang

bottom of page