google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
top of page

ons 09 nov.

|

Lindesberg

Gongbad & Sound Journey 🌸

Landa i din kropp och res med tonerna!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Gongbad & Sound Journey 🌸
Gongbad & Sound Journey 🌸

Tid och plats

09 nov. 2022 19:15 – 20:45

Lindesberg, Bergslagsvägen 11, 711 34 Lindesberg, Sverige

Om evenemanget

Du ligger bekvämt på mjuk yogamatta och vilar kropp och själ medans vi med kärlek och glädje spelar akustiska instrument såsom gongar, klangskålar, trummor, monochord m.m. med stor lyhördhet och närvaro. Varje resa blir unik, beroende på vilka som deltar.

Du gör en resa i tonernas värld som skapas intuitivt. Ostrukturerat ljud kringgår den intellektuella, analytiska sidan av hjärnan. Då kan den kreativa och den intuitiva sidan få fritt spelrum. Både den fysiska kroppen, de subtila fälten och det undermedvetna blir direkt påverkade. Själen blir då fri att resa!

Gongen är ett fantastiskt sätt att få oss in i ett meditativt tillstånd. Ljudvågorna lugnar naturligt ner hjärnaktiviteten och minskar tankeverksamheten radikalt. Det är i detta tillstånd vi kan uppleva den djupa stillheten/tystnaden i vårt inre. Det ökar i sin tur vår livskvalité och medvetenhet.

Här är några av fördelarna med det meditativa tillstånd gongen kan ta oss in i, hämtat ur boken Gongconsciousness: Ökar vår förmåga till koncentration, utökar minne, reducerar stress, utökar uppmärksamhet, större emotionell balans, minskar oro/ångest, ökar självkänsla självkärlek och medkänsla, sänker blodtryck, stärker immunsystem, minskar smärta, ökar cirkulation och energi, ökar känslan av Oneness, ger en djup känsla av inre frid, kärlek och tacksamhet, ökar kreativitet och närvaro.

Du är varmt välkommen att anmäla dig till Rose-Marie via telefon 070-240 70 76 eller mejl till info@soundsandsilence.se

Kostnad 250 kr. 

Dela detta evenemang

bottom of page