google-site-verification=k9swy2AWFUThxNHt6NJuFad9cVQV8CAn9K2yTBuPks0
sön 14 mars | Sounds & Silence

Sounds & Silence

Restorative Yoga och Gongbad & Sound Journey
Inga biljetter till försäljning

Tid och plats

14 mars 17:00 – 19:30
Sounds & Silence, Bergslagsvägen 11, 711 34 Lindesberg, Sverige

Om evenemanget

Restorative yoga - Vila och återhämtning på djup nivå av kropp och hjärna, mjuk och vilsam men ändå stärkande!

Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du släpper taget och sjunka in i kuddarna.

Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter. Det välbefinnande som ofta infinner sig beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till långt senare. Bra för dig med stress, utmattning, sömnproblem, värk m.m. Hitta hem till dig själv, din kropp och själ. Anpassas efter dina behov. 

vi med kärlek och glädje spelar akustiska instrument såsom gongar, klangskålar, trummor, monochord m.m. med stor lyhördhet och närvaro. Varje resa blir unik, beroende på vilka som deltar.

Gongbad & Sound Journey - Du gör en resa i tonernas värld som skapas intuitivt. Ostrukturerat ljud kringgår den intellektuella, analytiska sidan av hjärnan. Då kan den kreativa och den intuitiva sidan få fritt spelrum. Både den fysiska kroppen, de subtila fälten och det undermedvetna blir direkt påverkade. Själen blir då fri att resa!

Gongen är ett fantastiskt sätt att få oss in i ett meditativt tillstånd. Ljudvågorna lugnar naturligt ner hjärnaktiviteten och minskar tankeverksamheten radikalt. Det är i detta tillstånd vi kan uppleva den djupa stillheten/tystnaden i vårt inre. Det ökar i sin tur vår livskvalité och medvetenhet.

Här är några av fördelarna med det meditativa tillstånd gongen kan ta oss in i, hämtat ur boken Gongconsciousness: Ökar vår förmåga till koncentration, utökar minne, reducerar stress, utökar uppmärksamhet, större emotionell balans, minskar oro/ångest, ökar självkänsla självkärlek och medkänsla, sänker blodtryck, stärker immunsystem, minskar smärta, ökar cirkulation och energi, ökar känslan av Oneness, ger en djup känsla av inre frid, kärlek och tacksamhet, ökar kreativitet och närvaro.

Kostnad 350 kr. Te, kaffe och frukt ingår. Välkommen med din anmälan till  Rose-Marie via sms 070-240 70 76

Dela detta evenemang

UPP

Hemsidan är producerad 2020 av:

Kanebo Webdesign